eleccions-consells-banner-xarxesEl consell escolar és l’òrgan de participació més important que hi ha a la nostra escola. Al Prat la data per fer les eleccions, està prevista pel dimecres 30 de novembre.

L’Escola del Parc facilita aquesta informació, a on explica la composició del consell escolar i les dates de tot el procés.

Totes les famílies estem representades en el consell escolar de centre. Per això, és important dir la nostra opinió i intervenir en l’educació dels nostres fills i filles a través d’aquest espai.
Des de l’AMPA escola del parc, fem una crida doble, ja que podem:
1. Presentar-nos com a candidats per representar els pares i mares al consell escolar. El dia 30 haurem d’escollir 2 nous membres representants de famílies.
2. Participar el dia de les eleccions votant els i les candidats/es que considerem més representatius.
Quan les famílies participem en les eleccions donem suport i deleguem en la seva veu i representació. És important tenir uns bons representants que ens informin i facin arribar les nostres aportacions i opinions.

El procés electoral és el període durant el qual es procedeix a la renovació de la meitat dels membres de cadascun dels sectors que formen el consell escolar. Cada dos anys, el Departament d’Ensenyament publica amb antelació una resolució amb totes les dades.
Què vol dir ser representant dels pares i mares al consell escolar?
Les mares i pares representants al consell opinen, aproven, avaluen i elaboren propostes per a la millora del funcionament del centre educatiu.

La seva participació en el consell escolar vol dir, també, fer una tasca de representació. Això significa que, com a membres del consell, la seva participació no és a títol individual sinó en representació de totes les famílies, donant veu a les seves peticions, preocupacions i iniciatives.

La FAPAC té una campanya informativa que explica amb major detall tot el procés i elabora una guia sobre què és el Consell Escolar.
Participem a la nostra escola!

Noves eleccions a Consell escolar, el 30 de novembre,