L’AMPA de l’escola del parc, assisteix al Consell Escolar Municipal

El passat dilluns 15 de febrer, dues persones de l’AMPA de la nostra escola van poder assistir al CEM (Consell Escolar Municipal).

La reunió es va produir al Centre Cívic Jardins de la Pau i van assistir una quarantena de persones que constituïen una representació de la comunitat educativa del Prat (representants polítics, famílies, direccions i professorat de centres educatius de primària i secundària, entitats socials, etc)

En primer lloc, es va fer una roda de presentació de totes les persones presents. I es va procedir a exposar unes dades sobre escolarització al municipi, posant en relació la oferta de places d’educació infantil i primària, amb dades de padró sobre població infantil per cada zona.

A continuació es va exposar per part de l’Ajuntament uns esdeveniments que properament havien d’ocórrer: una jornada d’orientació acadèmica i professional per a l’alumnat de segon de batxillerat, i unes altres jornades tècniques sobre la FP al municipi.

Seguidament es va produir un debat sobre diverses propostes que, a partir de l’acceptació al CEM passarien a portar-se al Ple municipal com a mocions a aprovar pel consistori.

Aquestes propostes eren tres:

  1. De rebuig al tancament d’aules i línies de P3, presentada per l’equip de govern municipal
  2. En relació a la llei d’educació a Catalunya (LEC) i la LOMCE per tal que es produeix un debat constructiu i es rectifiquin aquestes lleis, presentada pel grup municipal de Guanyem i el regidor no adscrit José Lopez
  3. Per declarar la ciutat del Prat com a “vila groga”, presentada per l’associació ADAS.

Totes elles es van aprovar pel CEM.

L’AMPA de l’escola del parc, assisteix al Consell Escolar Municipal